Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Narancsmutyi leleplezéséért szabadulnak meg Rubitól
  2013-10-22 21:42:17, kedd
 
  Narancsmutyi leleplezéséért szabadulnak meg Rubitól

22 okt 2013

A jobbikost családostul megfenyegették, el kellett költöznie átmenetileg. Nem félt feljelenteni Kósáék mutyicégét, ugyanerre Kulcsár és Ágoston nem volt hajlandó. Így a Jobbik 2014-ben megszabadul Rubitól, Kulcsárt és Ágostont indítják helyette. Rubi dehirnek adott nyilatkozatának semmilyen jelentősége nincsen az alábbi tényekkel szemben, ha most borít, ha később. Egyébként is, kampányidőszaki testőrként befejezni egy a hajdúhadházi körzetben sikeres közéleti karriert, süllyesztő.

rubi_gergelyMa már teljesen nyilvánvaló, hogy a párt vezérkara a Fidesszel is bizniszel, elég ha a fideszes és MSZP-s cégeknek Vona által kifizetett tízmilliókra gondolunk. Ennek volt útjában többek közt Rubi, aki komolyan vette az elszámoltatás ígéretét. Sőt, a párton belül is, erről például Hegedűs Tamás tudna mesélni, akinek joggal kérte számon hitgyülis és SZDSZ-es tagságát és vélhetően máig élő kapcsolatait.

Rubi óriási narancsos közbeszerzési csalások miatt tett feljelentéseket a Pannon Guard botrány során (Kósa Lajos kiskirályságához kötődő, Sutka Sándor vezette őrző-védő cég, amely olyan sok rá szabott közbeszerzést nyert meg milliárdos összértékben, illetve nyert közbeszerzési eljárás nélkül, hogy végül az NNI is nyomozni volt kénytelen, főleg Rubi feljelentése nyomán) és egyébként is sok borsot tört a debreceni Fidesz uradalom orra alá.

Kapcsolódó: Újabb radikálistól szabadul meg Vona

Felszíni civódások persze vannak és lesznek még a narancsbirodalom és a Szabó család között, de ekkora volumenű pártmutyikat már nem veszélyeztethet egy-egy “szélsőséges", aki tényleg komolyan veszi az elszámoltatást párton belül és kívül. Az ilyeneket eltávolítják. Ágoston a Fideszből jött, és nem sok vizet zavar. Mint megtudjuk, Rubi fő ellensége, Kulcsár zsarolható, a Pannon Guarddal is jóban van, illetve testvére egy fideszes cégnek dolgozik. Alább hajdú-bihari jobbikos forrásunk beszámolója Rubi kiszorításának valódi okairól. Megtudhatjuk azt is, vajon magától szerepelt-e keveset a kegyvesztett képviselő, és újabb betekintést kapunk Szaszika boszorkánykonyhájába.

Hajdúsági beszámoló

Sokan felkapták a fejüket arra a hírre, hogy Rubi Gergelyt nem indítja a saját pártja a következő országgyűlési választásokon. Meglepő ez egy sikeres és erős egyéniség esetében. Bár tulajdonképpen csak elvi és bizalmi kérdésről van szó. Mára a párt tagjai számára is nyilvánvaló ugyanis, hogy csupán a budapesti elitnek van esélye a bekerülésre, amennyiben a párt megugorja a parlamenti küszöböt. Azért nem szeretnék a képviselők számában találgatásokba bocsátkozni, mert a küszöb elérésével kapcsolatban is vannak kétségeim.

Természetesen Rubi Gergellyel az égegyadta világon semmi gond sem volt. Sokan támadták a megszólalásainak számával kapcsolatosan, de azt nem tudja senki, hogy párton belül szervezték így a munkát (nemigen engedték felszólalni). Őt másra találták alkalmasnak. Pedig Rubi, Kulcsár Gergelynél sokkal alkalmasabb volt minden tekintetben. Rubi korábbi munkahelyein televíziózással foglakozott és igen sokrétű ismerete, rálátása volt a közéleti ügyekre, igen jól ismerte annak szereplőit.

Nem úgy, mint Kulcsár. A legnagyobb “hibája", amiért kicsinálta Kulcsárék sleppje (melybe bele értendő innentől kezdve Szabó (Szaszi) Gábor is), hogy komolyan vette az elszámoltatást. Már nagyon régen sejtjük, hogy kapcsolat van a Fidesz és a Jobbik vezetése között. Erre egyértelmű jelek voltak. Példa erre az a budapesti szakemberek által megírt feljelentés, melyben a Pannon Guard pályázatok vizsgálatát kezdeményezte a Jobbik. Kulcsárék nem akarták aláírni, és mindent megtettek, hogy ez elé akadályokat gördítsenek. Kulcsár testvére ugyanis jó kapcsolatot ápolt a Pannon Guard alvállalkozóival és Sutka Sándorral is egészen összebarátkozott. Mivel az információt a cég egyik konkurense szolgáltatta, Kulcsár Gergely csak egyszerű konkurenciaharcnak minősítette, holott nyilvánvaló, hogy a közbeszerzési szabályok súlyos áthágásáról volt szó. Ezért képviselőként kötelességük lett volna eljárni. Rubi megvizsgáltatta az anyagot, ezt követően szó nélkül aláírta. Ez volt az első olyan ütközési pont Kulcsárék és Rubi között, melyben kódolva volt a jelen helyzet kialakulása.

Rubi Gergely a fideszes Tasó Lászlónak is igen sok borsot tört az orra alá. Tasó hajdúszoboszlói kis fekete nyaralós ügyének felderítésével igencsak odavágott a Fidesz asztalára. Amennyiben valóban kapcsolat van a Fidesz és a Jobbik vezetése közt, akkor ez már önmagában is elég indok volna Rubi eltávolításához. Voltak itt azonban cifrább ügyek.

Mint ahogy híre ment, Kulcsár Gergely és Kőszeghy Csanád Ábel (debreceni elnök) magánéletében voltak olyan momentumok, melyek a hajdú-bihari szervezetek egy részének vállalhatatlannak minősültek. Még annál is nagyon gond volt, hogy a debreceni vezetők, ügyeik által a Jobbikon jelentős biztonsági rést ütöttek. Ezen vezetők és rajtuk keresztül a Jobbik is zsarolhatóvá vált. Hogy senkit ne sértsek meg és támadási felültetet se adjak, kénytelen vagyok árnyaltan fogalmazni.

A hajdú- bihari vezetők egy részének viselkedése nem összeegyeztethető azzal a keresztény-konzervatív értékrenddel, melyet a Jobbik elvileg képvisel. Mi több, a mai kor által liberalizált és modern felfogásban gondolkozók ingerküszöbét is elérték az etikai bizottság előtt feltárt ügyek. Az etikai bizottság elnöke úgy nyilatkozott ezekkel kapcsolatosan, hogy örül, hogy a kecske nem került elő! (A megjegyzés párkapcsolati vonatkozású volt!) Később a pártigazgató kivette a bizottság kezéből az ügyet és saját hatáskörbe vonta, majd eldugta a fiók mélyére. Rubi később ezzel kapcsolatosan, ismerve a részleteket, kijelentette hogy minden igaz volt amit a bizottság elé tártak.

Ennek tagadására egy egész kampány indult a megyében melynek fő részeként karaktergyilkosságba kezdtek mindenki ellen, aki ismerte a részleteket. Így mindenki zsidó, ügynök, kommunista, felforgató, bomlasztó, esküszegő és még hazaáruló is lett, ahogyan azt megszokhattuk. Ugyanakkor elindult a lobbi a pártigazgatónál Rubi és még mások eltávolítására. Hogy végül is pontosan milyen alku született Kulcsárék és Szabó Gábor között és mi volt az a nyomós érv ami azt eredményezte, hogy egy regnáló képviselővel ezt megtegyék az még titok, bár a frakciópénzek elosztásával kapcsolatban vannak jelzésértékű adatok.

Ágoston Tibor a 2010-es helyhatósági választásokig szinte végig Fidesz tag volt és ő volt a Fidesz munkás tagozatának egyik alapítója. Hogy a hirtelen köpönyeg fordítás oka mi lehetett, és mi késztette arra, hogy egy tuti befutó pártból egy biztos vesztes pártba üljön át, arról csak találgathatunk. Az viszont biztos, hogy egyetlen fajsúlyos témában sem tett a Fidesz számára veszélyes lépéseket. Nem úgy, mint ahogyan Rubi. Így ki lehet jelenteni, hogy Kulcsárék kis aljas bosszúján túl, a Fidesznek is érdekében állt Rubi lecserélése egy súlytalan és felkészületlen emberre.

Az emlékezetes cigányterror elleni megmozdulást is Rubi szervezete 2011 áprilisában Hajdúhadházon, ahol nemcsak fáklyás felvonulás, kutyaszarszedés, és egészségügyi séta volt, hanem a rendőrök által is elismert, igen jól szervezett közrendvédelmi akció. Ez az akció a Jobbik számára soha nem látott elismertséget hozott a régióban csakúgy, mint a gyöngyöspatai. Nyilván ha nem tudják, akkor ostobák. Ha tudják, akkor viszont aljasok a Jobbik vezetői, hiszen nagy kockázatokkal járt és jár még ma is egy ilyen esemény élére állni és levezényelni azt! Kulcsárék akkor is csak a babérok learatására érkeztek meg, mint ahogyan azt már megszokhatta tőlük a megyei Jobbik.

Volt olyan megyei választmány ahova szándékosan odaszerveztek olyan nem jobbikos személyeket akiket korábban nem találtak alkalmasnak arra, hogy Jobbik tagok legyenek! Ennek komoly okai voltak. Ezeket, a megyei vezetés összeszervezte és a választmány alkalmával szót is adtak nekik, melynek egy célja volt csupán, Rubit lejáratni! Egyszerű kabátlopásos technikával nyilvánosan megrágalmazták, védekezésre kényszerítették és még a védekezés lehetőségétől is elzárták.
Kulcsárék (Szasziék) által jól bevált módszer, hazudni, tagadni, hazudni!

Rubi Gergelyt ezen túl is számtalanszor és válogatott módszerekkel akarták lejáratni és ellehetetleníteni. Itt a nemtelen támadásoktól kezdve, az életveszélyes fenyegetésig sok minden előfordult. A fenyegetés nyomán családjának több napra el kellett költözni az otthonukból és állandó rendőri felügyeletet alatt éltek.

Aki Rubit és családját megfenyegette, azonos azzal a személlyel, akit a “cigány gyilkosságokkal" (újkori nevén roma gyilkosságok) kapcsolatosan megemlítettek, mint a fegyverek beszerzőjét. Külön érdekessége az ügynek, hogy ez a személy azóta is szabadlábon van, és a debreceni Kossuth utcai rendőrség személybejáróján otthonosan jár be az épületbe. Ebből csak arra lehet következtetni, hogy a hatóság embere és szépen beépült a jobboldali “szélsőséges" körökbe. Tehát spicli. Ennek a személynek a Gladiators Pub nevezetű szórakozóhelyén, rendezvényszervezéssel foglalatoskodik Kulcsár Gábor, az országgyűlési képviselő testvére. Nem kizárható, a részletek ismeretében, hogy Kulcsáréknak közük volt a fenyegetéshez, illetve volt róla tudomásuk.

De más bűnözők is megfordultak a Hajdú-Bihar megyei Jobbik háza táján. Konyáron, az Ágoston Tibor (megyei alelnök, ogy. képviselőjelölt, debreceni frakcióvezető) által vezetett ,,megyejáró bizottság" (melynek burkolt célja a ,,renitens" szervezetek feloszlatása volt) olyan büntetett előéletű, Jobbikon kívüli emberrel (Sz. Attila) szövetkezett a regnáló alapszervezeti vezetés megbuktatására, akit azóta (újra) előzetesbe vágtak uzsorázás, rabszolgatartás, családon belüli erőszak stb...miatt. Ez a megyejáró csapat, persze a megyei elnökség tudtával, jóváhagyásával, támogatásával több alapszervezet háta mögött szervezkedett, bomlasztott.

A Jobbik ügykezelését megismerve várható, hogy további tagokat, alapszervezeteket is lehetetlen helyzetbe hoznak. Rubi esetében viszont nem fog addig megállni a Kulcsár klán, amíg a pártból is ki nem záratják. Ha nincs rá ok, majd kreálnak. A Jobbiktól ugyanis a koncepciós eljárások témakörében a kommunisták csak tanulhatnak!

A szándékok egybevágnak! A Fidesz és Kulcsárék számára is veszélyes Rubi, és a Jobbik is szabadulni szeretne a valódi radikálisoktól, pontosabban azoktól akik az elszámoltatást komolyan vették!

Hadházy, Hajdú-Bihar

http://magyarhajnal.com/fideszes-korrupcioba-tenyerelt-rubi-ezert-szabadul-meg-to le-vona/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszólalásainak, alvállalkozóival, összebarátkozott, kiskirályságához, narancsbirodalom, személybejáróján, szórakozóhelyén, eltávolításához, rabszolgatartás, kutyaszarszedés, feljelentéseket, kampányidőszaki, képviselőjelölt, nyilatkozatának, foglalatoskodik, pártigazgatónál, gyilkosságokkal, megvizsgáltatta, hajdúszoboszlói, kényszerítették, veszélyeztethet, televíziózással, megrágalmazták, elszámoltatást, megfenyegették, kiszorításának, találgathatunk, megbuktatására, közrendvédelmi, felderítésével, felkészületlen, összeszervezte, alapszervezeti, radikálisoktól, eltávolítására, tulajdonképpen, jobbikost családostul, alábbi tényekkel, párt vezérkara, elszámoltatás ígéretét, párton belül, debreceni Fidesz, elszámoltatást párton, ilyeneket eltávolítják, fideszes cégnek, kegyvesztett képviselő, fejüket arra, saját pártja, következő országgyűlési, párt tagjai, budapesti elitnek, párt megugorja, Hegedűs Tamás, Pannon Guard, Kósa Lajos, Sutka Sándor, Pannon Guarddal, Rubi Gergelyt, Természetesen Rubi Gergellyel, Pedig Rubi, Kulcsár Gergelynél, Sutka Sándorral, Kulcsár Gergely, Rubi Gergely, Tasó Lászlónak, Kőszeghy Csanád Ábel, Szabó Gábor, Ágoston Tibor, Gladiators Pub, Kulcsár Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Tavasz  Paul David Tripp Április 25  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Életművészet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  Egyszerűen  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Paul David Tripp Április 25  Az udvariasság alapja: önismer...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Naplemente  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A Gömb  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Beney Zsuzsa - Sirató  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Messziről jött ember  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Messziről jött ember  Messziről jött ember  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  A Gömb  Ébredj  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Naplemente  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Beney Zsuzsa - Tavasz  William Shakespeare idézet  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Semmit ne higgy el 
Bejegyzés Címkék
jobbikost családostul, alábbi tényekkel, párt vezérkara, elszámoltatás ígéretét, párton belül, debreceni Fidesz, elszámoltatást párton, ilyeneket eltávolítják, fideszes cégnek, kegyvesztett képviselő, fejüket arra, saját pártja, következő országgyűlési, párt tagjai, budapesti elitnek, párt megugorja, parlamenti küszöböt, képviselők számában, küszöb elérésével, égegyadta világon, megszólalásainak számával, közéleti ügyekre, legnagyobb &#8220, közbeszerzési szabályok, első olyan, jelen helyzet, fideszes Tasó, hajdú-bihari szervezetek, részének vállalhatatlannak, debreceni vezetők, hajdú- bihari, részének viselkedése, etikai bizottság, megjegyzés párkapcsolati, pártigazgató kivette, bizottság kezéből, fiók mélyére, egész kampány, megyében melynek, pártigazgatónál Rubi, regnáló képviselővel, frakciópénzek elosztásával, 2010-es helyhatósági, hirtelen köpönyeg, tuti befutó, biztos vesztes, viszont biztos, emlékezetes cigányterror, rendőrök által, régióban csakúgy, ilyen esemény, babérok learatására, megyei Jobbik, megyei vezetés, választmány alkalmával, célja volt, védekezés lehetőségétől, nemtelen támadásoktól, életveszélyes fenyegetésig, fenyegetés nyomán, fegyverek beszerzőjét, személy azóta, debreceni Kossuth, hatóság embere, jobboldali &#8220, országgyűlési képviselő, részletek ismeretében, regnáló alapszervezeti, megyejáró csapat, megyei elnökség, koncepciós eljárások, kommunisták csak, szándékok egybevágnak, valódi radikálisoktól, elszámoltatást komolyan, megszólalásainak, alvállalkozóival, összebarátkozott, kiskirályságához, narancsbirodalom, személybejáróján, szórakozóhelyén, eltávolításához, rabszolgatartás, kutyaszarszedés, feljelentéseket, kampányidőszaki, képviselőjelölt, nyilatkozatának, foglalatoskodik, pártigazgatónál, gyilkosságokkal, megvizsgáltatta, hajdúszoboszlói, kényszerítették, veszélyeztethet, televíziózással, megrágalmazták, elszámoltatást, megfenyegették, kiszorításának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.